Inschrijven show NL


NLFREN

Tijdens diverse kattenshows kun je als deelnemer je studiofoto’s van je kat laten maken door Cat’chy Images!

AGENDA 2024:

16-03-2024 JYRAK (Hammel DK)
17-03-2024 JYRAK (Hammel DK)

Mini shoot (max half uur) met 5 poses:

  • portret (alleen kop)
  • zittende houding
  • liggende houding
  • profiel zijkant
  • glamourshot

Keuze achtergrond: zwart of wit

Van elk van de poses ontvang je digitaal de beste. Mocht 1 van de poses niet lukken met je kat, dan krijg je een extra van een andere pose zodat je altijd 5 foto’s hebt. De foto’s worden nabewerkt en krijg je max 28 dagen (tenzij anders aangegeven) na de show digitaal aangeleverd op een resolutie die geschikt is geoptimaliseerd is voor digitaal gebruik (website/social media). De foto’s worden voorzien van het watermerk Cat’chy Images on show (mag niet worden verwijderd).

Prijs: 80 (incl. BTW)  voor shows in NL/BE/LUX/IT/DK

dierenfotograaf rotterdam, maine coons, kittensMocht je 1 of meer van de foto’s volledig willen laten nabewerken en op hoge resolutie willen ontvangen, dan kan dat tegen een meerprijs van 12,50. Cat’chy Images biedt de mogelijkheid om die foto af te drukken op Canvas of HD Metal. Prijzen en voorbeelden van de diverse afwerkingen zijn aanwezig bij de shoot.

Wil je 2 of meer katten op de foto, neem dan even contact met me op via nynke@catchyimages.nl voor een aangepaste prijs.

Het aantal plekken is beperkt, dus wil je zeker zijn van plek dan is het raadzaam om te reserveren. Reserveren doe je door onderstaand formulier in te vullen (let op dat je de juiste show kiest).

Betalen kan zowel contant als met pin bij de shoot.

Belangrijk: De shoots worden (indien aanwezig) gehouden in een kleedkamer van de locatie. Indien mogelijk graag zelf als eigenaar meekomen naar de shoot. Een bekend gezicht en stem geeft een grotere kans op een rustige kat en een rustige kat zal beter poseren. Als eigenaar ben je zelf verantwoordelijk voor de grooming. Om hygiënische redenen stelt Cat’chy Images geen kammen of borstels ter beschikking. De achter- en ondergronden waar we mee werken zijn van vinyl en worden na elk dier grondig ontsmet. We gebruiken hiervoor hetzelfde middel als de keurmeesters gebruiken.

Volgorde en tijd van de shoots zullen op de dag zelf worden gecommuniceerd. Voorbeelden zien van shoots? Klik >>>HIER<<<